Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Tissot ure


Fra Schweiz kommer en lang række benhårde produkter indenfor funktionelt design. Tænk blot på schweizerkniven, der er en legende uden sidestykke. Når man taler kvalitet, gennemført design og frem for alt gennemtænkt funktion – så er schweiziske produkter uovertrufne.

 

Af samme grund har de et ry over hele verden – hvor førnævnte lommekniv nok er blandt de meste kendte.

Mindre kendt, men absolut ikke mindre spændende er Tissot ure. Firmaet med det franskklingende navn står for høj kvalitet kombineret med en særdeles attraktiv pris – her kan de fleste med andre ord være med. Tissot ure henvender sig altså til dem, der gerne vil have et smukt ur, men uden at det dermed behøver hedde Rolex og koste et uoverskueligt beløb.


Høj kvalitet til en overkommelig pris

Tissot Ure

Der findes både Tissot ure til damer og herrer. Elegante dameure, ure til udøvelse af sport samt guldure (både til damer og herrer) og lommeure. Nogle af navnene er Classic, Gold, Heritage, Lady, Pocket, Touch osv. De er alle vidt forskellige i design og funktion, men fælles er at der er tale om høj kvalitet til en overkommelig pris.

Hos Tissot har man en dyb og velovervejet filosofi om fremstillingen af urene. Man har besluttet at anvende de bedste materialer – og gøre sig umage ned til mindste detalje. Det giver et ur, der er populært og slidstærkt. Den schweiziske arv fornægter sig med andre ord ikke!

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Se også:
Tissot homepage

Nærm.adresse:
The Swatch Group Nordic
Helleruphus
Strandvejen 102 b, 4 sal
2900 Hellerup

Her kan du købe:
Alex Jensen
Vesterbrogade 73b
1620 Kbh V