Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Ure

Den tid hvor armbåndsuret havde en nødvendig funktion som tidsmåler er ovre. I dag har mobiltelefonen med talrige muligheder for længst overtaget tidsfunktion fra alverdens ure, men det betyder ikke, at uret har mistet betydning.

 

Det gamle armbåndsur har nu blot fået en anden funktion, nemlig som accessory, og i dag har ure langt mere signalværdi end før i tiden.

ure

Det gamle armbåndsur har nu blot fået en anden funktion, nemlig som accessory, og i dag har ure langt mere signalværdi end før i tiden.Sådan køber du ure på nettet

Umiddelbart er det ingen sag at købe ure på nettet, men i realiteten skal man tænke sig om. Der findes et stort marked for falske ure, og mange kendte urmærker som for eksempel SEIKO advarer direkte mod at købe ure fra en webshop - med mindre, at shoppen samtidig har tilknyttet en fysisk butik, der har stempel som autoriseret forhandler. Når man besøger en webshop for at købe ure, er det derfor en god idé at undersøge om butikken også har en fysisk adresse med butiksfasciliteter.

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600